Producten die wij gebruiken

Toen u uw auto kocht zat er een standaard systeem in welke ontwikkelt was door de fabrikant van de auto eventueel in samenwerking met een audio leverancier. Vaak zijn de componenten van zo'n systeem voor de auto ontwikkelt en hoeven zeker niet slecht te zijn. Alleen wordt uw auto en deze aparatuur ontwikkelt en pas vele jaren later op de markt gebracht. Hierdoor voldoet het niet altijd aan de huidige eisen.

Klik hier om te zien wat het effect van een audioupgrade is

Audioupgrade

Audio upgrades heeft zich gespecialiseerd in het beter maken van af-fabriek systemen wij gebruiken deze oem upgrade producten als een consument niet tevreden is over zijn huidige geluidssysteem maar niet zijn hele auto wil verbouwen. Door de montage van Morel luidsprekers met een hoge efficientie kunnen we vaak al een grote verbetering behalen zonder dat er een versterker of subwoofer nodig is. Natuurlijk wordt het geluid nog beter als we dat wel doen. Daarom bieden we een goed,beter en best oplossing aan. 

Alle prijzen zijn incl BTW en montage

Wanneer koopt u een audioupgrade

In ons uitgebreide assortiment vindt u diverse pakketten welke afgestemd zijn op uw auto. Selecteer simpelweg uw auto en bouwjaar en de configurator maakt een 3 tal voorstellen. Een speaker upgrade, een versie met subwoofer en een volledige set met geintergreerde subwoofer en DSP versterker

U kunt een audioupgrade kopen met onder meer de volgende mogelijkheden:

 •           Aux aansluiting om MP3 speler aan te sluiten.
 •           DSP versterker om het geluid optimaal af te stellen
 •           Eensubwoofer welke ook eenvoudig te verwijderen is
 •           Een volledig op maat gemaakte subwoofer welke op een plek komt waar u er geen last van heeft
 •           Betere luidsprekers welke speciaal ontwikkeld zijn om de bestaande oem luidsprekers te vervangen

Audiooupgrade kopen

Wilt u een audioupgrade kopen of betere luidsprekers of welfs een complete set met subwoofers? Bezoek dan onze webshop! 

Audioupgrades.nl maakt gebruik Morel luidsprekers en versterkers van Match, Helix of Audio-system

Morel luidsprekers

Morel fabriceert al bijna 40 jaar luidsprekers. Deze luidsprekers onderscheiden zich van de collega merken door gebruik van exclusieve technieken welke in de High-end home audio zijn ontwikkeld. Voorbeelden hiervan zijn titanium spreekspoelen in de woofers, carbon conussen uit 1 stuk en extreem grote spreekspoelen. Daarnaast worden alle luidsprekers getuned in de auto, dit is een groot verschil met massa fabrikanten welke de luidsprekers tunen voor de demokasten.

Met Morel zal het resultaat in de auto dan ook nooit tegevallen. Morel gebruikt altijd soft-dome tweeters en in vrijwel alle serie's aparte filters.

De eigenaar van Morel is een muzikant en wil dat zijn luidsprekers de muziek weergeven zoals je deze ook ervaart bij een live concert.

Ga naar een van onze dealers en ervaar de muziek zoals deze bedoelt is.


Versterkers

Het upgraden van het originele systeem was tot voor kort een enorm karwei. Met de laatste generatie producten van Match welke gemaakt worden door audiotec fischer in Duitsland is dit sterk vereenvoudigd. Alle Match producten zijn uitgerust met een digital sound processor (dsp), deze dsp zorgt er voor dat er veel meer instellingen en vermogen voorhanden is terwijl de originele installatie behouden blijft.

Wij werken met speciale verloopkabels waardoor er nooit een originele kabel vervangen wordt.

Uw auto blijft dus volledig origineel.

Er zijn diverse Match versterkers leverbaar maar bij audioupgrades gebruiken we de Match PP62DSP, de reden hiervan is dat we deze volledig zelf kunnen programmeren en het geluid dus zo kunnen inregelen zoals u het wilt hebben. Ook kunt u de Match PP62DSP meenemen naar een volgende auto.

De producteigenschappen van de Match PP62DSP zijn:

 • Met de computer te programmeren 5 kanaals versterker met high-end DSP (56 bit)
 • Vermogen: 4 x 35 watt op 4 OHM + 1 x 160 watt voor plug&play subwoofer van Match
 • Vermogen: 4 x 50 watt op 2 OHM + 1 x 160 watt voor plug&play subwoofer van Match
 • Voorzien van 2 RCA outputs voor koppeling naar een externe versterker
 • Geschikt voor voertuigen die voorzien zijn van een start/stop systeem
 • Zeer laag stroomverbruik, daardoor geschikt  voor hybride auto's
 • Optioneel uit tebreiden met Bluetooth en aux
 • Afmetingen: 185 x 44 x 154 mm
 • Optionele voertuig specifieke bekabeling nodig

 Subwoofers

Afhankelijk van uw auto monteren wij een losse subwoofers welke gemakkelijk te verwijderen is als u een keer extra bagageruimte nodig heeft of een subwoofer welke op de plaats van het reservewiel gemonteert moet worden. Wat betreft geluid is er niet veel verschil.

Match PP7E-D subwoofer

Deze subwoofer bestaat uit een gemakkelijk te demonteren behuizing waar 2 subwoofers van 18 cm in gemonteerd zijn. Deze subwoofer is speciaal gemaakt om samen te werken met de Match PP62DSP versterkers:

Producteigenschappen van de Match PP7E-D subwoofer

 • Geoptimaliseerd om samen te werken met de Match PP-62DSP versterker
 • Dual subbox 18 cm
 • Afmetingen: 32 x 28 x 22/31 cm
 • Vermogen: 200 watt RMS / 400 watt max.
 • Impedantie: 2 x 4 OHM
 • Inclusief 4,8 m aansluitkabel PP-SC48

Niet geschikt om op een ander type versterker te spelen

 

Match PP7S-D subwoofer

Deze subwoofer is speciaal ontworpen om te functioneren op de plaats van het reservewiel, veel moderne auto's hebben geen reservewiel meer maar wel een plek waar hij kan liggen. Op deze plek kan perfect de Match PP7S-D geplaatst worden. Zo beschikt u nog steeds over de volledige bagageruimte en geniet ook toch van een mooie, volle bass weergave

Producteigenschappen:

 • Geoptimaliseerd om gemonteerd te worden op de plek van het reservewiel
 • Dual subbox 18 cm
 • Afmetingen: 50 cm (doorsnede) / 12 cm hoog
 • Vermogen: 200 watt RMS / 400 watt max.
 • Impedantie: 2 x 4 OHM
 • Inclusief 4,8 m aansluitkabel PP-SC48

Op maat gemaakte behuizingen

Omdat wij een zo praktisch mogelijke set willen ontwerpen maken wij gebruik van op maat gemaakte subwoofer behuizingen, deze komen op een plek in de auto waar ze geen belemmering zijn voor bagage en daardoor de praktische bruikbaarheid van uw auto niet negatief beinvloeden. Ook deze op maat gemaakt subwoofers worden voorzien van Match subwoofers en de Match PP62DSP versterker wordt softwarematig aangepast op deze behuizing. Uiteraard kan ook deze subwoofer gemakkelijk verwijderd worden en wordt ook de auto niet aangepast. Deze set's zijn leverbaar voor o.a BMW, Peugeot 508, Peugeot 5008, Renault Megane, VW Golf 5 en 7, Fiat 500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persbericht:

Beter geluid voor bijna iedere auto, met niet-goed-geld-terug garantie

Audioupgrades.nl gaat online

Tevreden met de mogelijkheden, de bediening en de optische integratie van je af-fabriek gemonteerde audio- of multimediasysteem, maar niet met de geluidskwaliteit ervan? www.audioupgrades.nl heeft de oplossing. Via deze nieuwe website kun je bij één van ruim zestig aangesloten inbouwbedrijven vanaf 299 euro een op maat gesneden upgrade voor je auto laten installeren. Er hoeft niets aan de auto te worden verbouwd en alles ziet er na inbouw nog precies hetzelfde uit. Het klinkt alleen vele klassen beter.

Audioupgrades.nl werkt heel eenvoudig. Je gaat naar de website en zoekt merk, type en bouwjaar van je auto in het menu. Vervolgens krijg je voor je auto drie keuzemogelijkheden – goed, beter en best. Het mooie daarbij is dat je later gemakkelijk van ‘goed’ naar ‘beter’ of ‘best’ kunt doorgroeien, want de basis is gelijk.  

Het hart van de upgrade van je af-fabriek audio is namelijk telkens een Morel luidspreker set. Deze set speelt uitstekend op het eigen vermogen van de af-fabriek radio. Wilt u meer power dan raden wij set beter of best aan. 

Niet tevreden met de verbetering? Dan maakt Audioupgrades.nl de installatie weer ongedaan en krijg je je geld terug! De aanschaf van een upgrade is dus zonder enig risico.

De stap van ‘goed’ naar ‘beter’ omvat de montage van een ‘versterker’ die de laagste tonen hoorbaar maakt en daarmee de totale geluidkwaliteit naar een hoger plan tilt. In deze sets gebruiken wij de Match PP62dsp, deze vijfkanaals audioversterker is voorzien van een high-end, 56-bits digitale sound processor (DSP) waarmee de installateur het geluid precies kan inregelen op de eigenschappen van de gemonteerde luidsprekers, de akoestiek van het auto-interieur en de smaak en luistergewoonten van de klant, daarnaast monteren wij een subwoofer

De subwoofer staat doorgaans in de kofferruimte van de auto, neemt weinig ruimte in beslag  en kan snel worden verwijderd wanneer de volledige laadruimte beschikbaar moet zijn.

Het derde en ultieme niveau van de audio-upgrade bestaat afhankelijk van de auto uit een upgrade van de – meest belangrijke – luidsprekers voorin de auto met een Helix P6 DSP versterker, deze combineren we dan wel met een subwoofer die niet in de kofferruimte is gemonteerd maar in de reservewielbak en daardoor geen ruimte in beslag neemt. Veel moderne auto’s hebben immers geen reservewiel meer, maar wel een plaats waar deze kan liggen.

Doordat de installateur van speciale, voertuigspecifieke (verloop)kabels gebruikmaakt, hoeft er aan de elektrische installatie van de auto niets veranderd te worden. Ook worden er geen gaten geboord of gezaagd. Daardoor is de upgrade geschikt voor leaseauto’s en kan hij ook worden meegenomen naar een volgende auto. Het inbouwen geschiedt bij één van ruim zestig United Installers (installatie netwerk van United Carshops), stuk voor stuk in auto-elektronica gespecialiseerde en deskundige inbouwstations. Met Audioupgrades.nl geniet je van alle voordelen van je af-fabriek ingebouwde systeem maar wel met een topgeluid, zonder dat je de dure optionele geluidsystemen van de autofabrikant vastzit!

Match versterkers zijn o.a geschikt voor inbouw in de volgende merken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Lada, Lamborghini, Lexus, Lotus, Jaguar, Jeep, Kia, Land rover, Lancia, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo.