AudioUpgrades l Montage

AudioUpgrades maakt gebruik van het uitgebreide netwerk met meer dan 60 inbouwspecialisten van United Carshops NL, de aangesloten inbouwspecialisten zijn gespecialiseerd in de montage van auto elektronica. Alle aangesloten vestigingen hebben uitgebreide ervaring met het upgraden van installaties die af-fabriek gemonteerd zijn.

Alles eenvoudig geregeld via internet

  • United Carshops NL regelt als enige in de Benelux de inbouw van elektronica via internet. Wij combineren het gemak van internet met een netwerk van inbouwspecialisten bij u in de buurt.

Kwaliteit voor vaste prijs

  • Door gebruik te maken van onze diensten verzekert u zich van een goede inbouw kwaliteit die wordt verzorgd tegen vaste prijzen. U kiest zelf een installatie partner bij u in de buurt en in dit goed uitgeruste inbouwstation zorgt gekwalificeerd personeel voor een perfecte werking van de door u aangeschafte apparatuur.

Levenslange garantie

  • Wij zijn zo overtuigd van onze inbouwkwaliteit dat we levenslange garantie durven te geven op de inbouw. Ook bij een eventuele latere vraag of uitleg kunt u terecht bij deze installatie partner. 

Klik hier voor een lijst met alle aangesloten bedrijven